duminică, 14 mai 2017

Smartwatch-urile fac parte din viata noastra

Smartwatch-urile reprezinta unele dintre cele mai cautate gadgeturi in 2017, existand pe piata o multime de modele, pentru toate gusturile si nevoile, menite sa ne usureze viata intr-o multime de situatii. In plus, acestea sunt accesibile si la tarife tot mai bune, motiv pentru care sunt multi cei care se intereseaza de lista preturi smartwatch-uri. Asadar, la iUni sunt disponibile nenumarate variante, tarifele incepand si de la cateva zeci de lei si depasind cateva sute de lei, in functie de varianta aleasa si de sistemele incoporate.

Functii de baza

In schimb, majoritatea functiilor sunt de baza, iar cele mai costisitoare modele se remarca mai mult
prin design si confort. Cu alte cuvinte, este mai comod ca niciodata sa fie preluate apelurile direct de la incheietura mainii sau sa fie verificate mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare. De asemenea, nu trebuie omise nici functiile speciale ale acestui dispozitiv pentru iubitorii de sport, care au ocazia de a-si monitoriza activitatea si de a o imbunati.

Poate fi redata muzica din telefon sau folosi camera foto a acestuia pentru a imortaliza cele mai inedite momente, in timp ce functia anti furt este, din nou, foarte importanta. Agenda telefonului se sincronizeaza in cel mai scurt timp, monitorizarea somnului este importanta pentru orice persoana, iar altimetru, barometru, pedometru sau cronometru nu au cum sa fie omise, la fel ca alarma sau calendarul.

Pachet completIntr-un pachet este inclus, pe langa ceas, cablul de alimentare prin intermediul caruia se face cu usurinta incarcarea, dar si manualul de utilizare, unde pot fi descoperite toate functiile incorporate de ceas. Asadar, merita verificata lista preturi smartwatch-uri propusa de iUni, intrucat modelele sunt foarte variate si accesibile, fiind foarte simplu sa se plaseze o comanda pe site. Mai mult, exista posibilitatea de a testa gadget-urile in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu