Treceți la conținutul principal

Locuri in care merita sa te cazezi macar o data

Pasionatii de calatorii si vacante sunt mereu in goana dupa – locul perfect – cel in care relaxarea sa se imbine armonios cu activitatile distractive si drumetiile. Daca sunteti printre aceia care inca nu au aflat despre posibilitatea de cazare la Covasna, ati nimerit exact unde trebuia, pentru ca aici se afla Conacul Negoita, un loc de vis, pe care merita sa il vizitezi macar o data in viata.

Aflat la doar 60 de km de Brasov si la aproximativ 250 de km de Bucuresti, Conacul Negoita este o oaza de liniste, relaxare si bucurie, aceea de a simti si a trai boiereste, asa cum traiau oamenii bogati de odinioara. Linistea si frumusetea locului de vor cuceri inca din momentul in care vei ajunge la noi, iar entuziasmul iti va fi si mai mare atunci cand vei afla cate activitati poti face aici.

Poti alege cazare la Ozunca Bai chiar in acest moment, planificand un weekend de vis intr-o zona ce pare rupta din povestile istorice. Totusi, nu ne mandrim doar cu aspecte rustice, caci pe toate acestea am incercat sa le valorificam cum am putut noi mai bine, adaugand elemente de modernitate, despre care veti putea afla mai multe atunci cand ne veti trece pragul.

Conacul Negoita propune un altfel de concept “all inclusive”, unul complet, in care ai intreaga locatie la dispozitia ta, trei mese pe zi cu preparate din bucataria traditionala ungureasca, bauturi la discretie, crama, loc de joaca pentru copii, 2 Quad-uri Polaris RZR la dispozitie, spa cu sauna pe lemne si cuibar cu sare de la Praid. In plus, te poti relaxa si iti poti incanta privirea si pe marginea bazinului de pastravi cu apa de rau.

Domeniul in care se afla conacul este marcat de o atmosfera rustica, asemenea celei din vremurile trecute, astfel incat vei simti ca esti intr-o alta tara, nu in Romania. De fapt, influentele unguresti si-au spus, intr-o oarecare masura, cuvantul, motiv pentru care in zona, localnicii sunt ceva mai conservatori si adora sa completeze cu nuante rustice acolo unde exista modernitate.

Acest sejur va va oferi posibilitatea de a va reconecta cu natura facand o baie de aer proaspat si bucurandu-va de minunatiile locului.

Constructiile atipice, dar realizate de adevarati profesionisti si gestionate de gazde minunate, care stiu sa acorde atentie detaliilor va vor face sa experimentati trairi noi, pe care nu le veti uita niciodata.

Conacul Negoita este locul in care iti vei dori sa ajungi in fiecare an, iar asta pentru ca frumustea locurilor te va cuceri instant. Rezerva-ti chiar acum un weekend la noi si te asteptam cu cele mai bune oferte la toate serviciile noastre!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce modele de tricouri se cauta in 2017?

Se pare ca primavara se afla dupa colt, fapt care reprezinta un adevarat motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, in special pentru iubitorii de fashion, care, in sfarsit, isi pot schimba garderoba, pentru a o adopta la noile conditii. Astfel, acesta este sezonul in care orice femeie isi pot evidentia calitatile trupului prin purtarea celor mai grozave tricouri, ce se pot asorta in diferite moduri si care alcatuiesc o tinuta grozava. Fie ca este vorba de cele simple, dintr-o singura culoare, albe, rosii, negre sau albastre, fie cele in doua culori, ori acelea cu diferite modele imprimate, tricourile nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra. Usor de comandat online Nici achizitionarea lor nu reprezinta o problema, deoarece gama este una foarte variata, pentru toate gusturile si se pot alege cele mai grozave modele in doar cateva minute. Cu toate acestea, procesul a fost mult simplificat odata cu popularitatea crescuta a magazinelor online, astfel ca utilizatorii p

Nimic nu se compara cu privelistea superba si arhitectura cladirilor din Barcelona

Bucuresti-Barcelona      Puteti zbura catre Barcelona prin intermediul mai multor furnizori de servicii aeriene cum ar fi: Blue Air, Iberia, Wizz Air sau Tarom. Avioanele decoleaza de pe Aeroportul International Henri Coanda situat la aproximativ 16 kilometri de centrul Bucurestiului pe Calea Bucurestilor 224E.        Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.      La Barcelona veti ateriza pe Aeroportul El Prat aflat la 14 kilometri de centrul orasului, Acesta este al doilea cel mai mare aeroport din Spania dupa cel din Madrid. Aeroportul este conectat cu orasul prin intermediul autobuzelor, a trenurilor.   Capitala vibranta a Cataluniei, Barcelona, este

Pentru anumite tipuri de haine avem de nevoie de aparate de scame

Hainele trebuie sa se prezinte intotdeauna in cele mai bune conditii, iar unul dintre cei mai mari inamici sunt scamele, intrucat acestea pot fi atrase din ne umarate locuri, iar eliminarea lor este o sarcina migaloasa si dificila. Totusi, oricand pot fi alese aparate scame ShopU care sunt foarte utile, dar si eficiente, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. ShopU este un magazin online foarte bine dotat, de unde nu lipsesc cele mai importante produse, gama fiind foarte variata. Alegerea potrivita Insa si aparatele de indepartat scame pot fi diferite, motiv pentru care trebuie sa se tina cont de cateva aspecte atunci cand se ia o decizie, precum putere, filtru si tipul de alimentare. Asadar, cu cat este mai puternic aparatul, cu atat va fi mai usoara indepartarea scamelor, dar si in mult mai putin timp, hainele fiind pregatite imediat. Si filtrele sunt importante deoarece trebuie sa poata fi accesate cu usurinta, sa se curete fara batai de cap sau eventual