Treceți la conținutul principal

De ce să cumpăr jucării din lemn pentru copii

Sunt o mulțime de jucării pe care părinții le cumpără pentru copii sau pe care cei mici le primesc de la diverse persoane. Unele dintre cele mai deosebite sunt cele din lemn, care chiar dacă sunt ceva mai costisitoare, își merită banii datorită avantajelor pe care le au. Pe cele mai importante vrem să ți le prezentăm în cele ce urmează:

      Sunt confecționate dintr-un material natural

Dacă vrei să te asiguri de faptul că nu cumperi jucării fabricate din materiale toxice, cel mai bine îți îndrepți atenția spre cele din lemn, material natural, fără substanțe toxice. Dacă jucăriile sunt vopsite, substanțele folosite nu sunt dăunătoare, pentru a fi totul cât mai sigur pentru copilul tău.

      Prezintă rezistență

Dacă ai jucării din mai multe materiale știi cât de repede se deteriorează. Cele din plastic, de exemplu, care sunt cele mai populare, se pot crăpa cu ușurință de multe ori și în plus au frecvent tot felul de inserții nu foarte stabile. Jucăriile din lemn însă nu sunt așa, ci au o rezistență foarte bună, fiind realizate cu simț de răspundere, astfel încât să se bucure de ele cât mai mulți copii.

      Sunt educative

Nu vei găsi din lemn chiar orice dorești. Jucăriile fabricate din acest material sunt de regulă cele educative, cele gândite special pentru a dezvolta diverse abilități. Ele încurajează foarte mult partea creativă, ajută la o dezvoltare motorie armonioasă și la o bună coordonare mână-ochi.

      Sunt plăcute la atingere

Lemnul bine prelucrat, atent șlefuit și uneori chiar vopsit, este foarte plăcut la atingere, ceea ce va stimula simțul tactil al copiilor. În plus, când cumperi jucării din lemn pentru copilul tău, vei vedea că acestea au colțuri rotunjite, pentru a fi cât mai sigure.

      Sunt ușor de întreținut

Dacă cel mic are în principal jucării din lemn, acestea nu vor fi dificil de curățat, deoarece poți face totul simplu și rapid, cu o cârpă umedă. Nu trebuie îmbibate cu apă, dacă vrei să le prelungești durata de viață.

Pentru a avea o idee cât mai clară în privința acestor tipuri de jucării, vrem să îți spunem și câteva dezavantaje de care trebuie să fii conștientă. Ele nu sunt musai aspecte negative, dar e bine să le cunoști: petele sunt mai greu de îndepărtat, finisajele nu sunt atât de perfecte, nu sunt jucării cu lumini și tot felul de mecanisme sonore, au o greutate mai mare în comparație cu cele din plastic.

Dacă vrei ca jucăriile din lemn să îți ofere toate avantajele prezentate mai sus trebuie să le cumperi de la magazine serioase, care au la vânzare produse de înaltă calitate, confecționate cu mare atenție la fiecare detaliu. Un astfel de magazin este Câte-n Lună și-n Stele. Vei găsi o mulțime de variante pentru toate gusturile.

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce modele de tricouri se cauta in 2017?

Se pare ca primavara se afla dupa colt, fapt care reprezinta un adevarat motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, in special pentru iubitorii de fashion, care, in sfarsit, isi pot schimba garderoba, pentru a o adopta la noile conditii. Astfel, acesta este sezonul in care orice femeie isi pot evidentia calitatile trupului prin purtarea celor mai grozave tricouri, ce se pot asorta in diferite moduri si care alcatuiesc o tinuta grozava. Fie ca este vorba de cele simple, dintr-o singura culoare, albe, rosii, negre sau albastre, fie cele in doua culori, ori acelea cu diferite modele imprimate, tricourile nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra. Usor de comandat online Nici achizitionarea lor nu reprezinta o problema, deoarece gama este una foarte variata, pentru toate gusturile si se pot alege cele mai grozave modele in doar cateva minute. Cu toate acestea, procesul a fost mult simplificat odata cu popularitatea crescuta a magazinelor online, astfel ca utilizatorii p

Nimic nu se compara cu privelistea superba si arhitectura cladirilor din Barcelona

Bucuresti-Barcelona      Puteti zbura catre Barcelona prin intermediul mai multor furnizori de servicii aeriene cum ar fi: Blue Air, Iberia, Wizz Air sau Tarom. Avioanele decoleaza de pe Aeroportul International Henri Coanda situat la aproximativ 16 kilometri de centrul Bucurestiului pe Calea Bucurestilor 224E.        Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.      La Barcelona veti ateriza pe Aeroportul El Prat aflat la 14 kilometri de centrul orasului, Acesta este al doilea cel mai mare aeroport din Spania dupa cel din Madrid. Aeroportul este conectat cu orasul prin intermediul autobuzelor, a trenurilor.   Capitala vibranta a Cataluniei, Barcelona, este

Pentru anumite tipuri de haine avem de nevoie de aparate de scame

Hainele trebuie sa se prezinte intotdeauna in cele mai bune conditii, iar unul dintre cei mai mari inamici sunt scamele, intrucat acestea pot fi atrase din ne umarate locuri, iar eliminarea lor este o sarcina migaloasa si dificila. Totusi, oricand pot fi alese aparate scame ShopU care sunt foarte utile, dar si eficiente, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. ShopU este un magazin online foarte bine dotat, de unde nu lipsesc cele mai importante produse, gama fiind foarte variata. Alegerea potrivita Insa si aparatele de indepartat scame pot fi diferite, motiv pentru care trebuie sa se tina cont de cateva aspecte atunci cand se ia o decizie, precum putere, filtru si tipul de alimentare. Asadar, cu cat este mai puternic aparatul, cu atat va fi mai usoara indepartarea scamelor, dar si in mult mai putin timp, hainele fiind pregatite imediat. Si filtrele sunt importante deoarece trebuie sa poata fi accesate cu usurinta, sa se curete fara batai de cap sau eventual